woensdag 6 oktober 2010

work in progress

Work in progress, yes, en het begint al op te schieten, olieverfje van 18x24cm en elke keer denk ik, bijna af, en dan toch nog lang weer niet, zie ik dan weer wat later,
En dan was ik ook toch weer even aan een andere kust, iets zuidelijker. En hier raapte ik enkel stenen, sommige met een gat middendoor (hoe dat kan? een of ander beestje wat zich door steen heen boort..?)

5 opmerkingen:

  1. Stenen kunnen de raarste dingen ondergaan tijdens hun reis door en met het water. Ik sta er ook wel eens van te kijken. Wat een leuke items schilder je! En zag ik de zeuwse kust op een ander plaatje :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het raadsel is nog steeds niet opgelost Redstar. Sommigen zeggen dat als maar heel lang waterdruppels op een steen blijven vallen, er vanzelf een gaatje inkomt. Dat weet ik heus wel, maar als je dan op een stenenstrand loopt waar ongeveer 10 procent van de stenen om je heen een gat middendoor heeft? (visualiseer je het tegelijkertijd ontstaan al?) Ik houd het op een beestje, maar welk..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, 10% is opmerkelijk veel. Mijn fantasie weet wel een antwoord, maar dat zal vast niet het goede zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoop nog altijd dat een of andere in zeebeestjes gespecialiseerde bioloog hier toevallig langskomt en het ware verhaal onthult. Jouw fantasie komt niet in de buurt van de realiteit, denk je?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb geen idee waar mijn fantasie uit kan komen als ik een oorzaak van die gaatjesstenen ga bedenken.
    Wie weet heb je geluk, en komt er een specialist langs :)

    BeantwoordenVerwijderen

Last shoot